Waarom kiest u voor ons?

  • Allround elektriciens
  • Storingen en kortsluiting
  • Specialist van alle elektra
  • Storingsdienst 24/7

 

Kortsluiting kan om tal van redenen plaatsvinden. Vaak vindt kortsluiting plaats doordat er een defect apparaat wordt aangesloten op het elektriciteitsnetwerk in huis.

Het is belangrijk dit apparaat zo snel mogelijk weer los te koppelen van het netwerk en het apparaat te laten repareren of vervangen.

Soms komt het echter voor dat er een kortsluiting optreedt zonder dat er kort daarvoor een elektrisch apparaat is ingeschakeld.

De kans is dan groot dat er sprake is van een kortsluiting in de elektrische installatie.

Kortsluiting in huis kan levensgevaarlijk zijn

Gelukkig beschikt elke moderne woning tegenwoordig – als het goed is – over een werkende aardlekschakelaar.

Hierdoor wordt de stroom afgeschakeld wanneer er sprake is van kortsluiting. Dat is maar goed ook, want als dit niet zou gebeuren, is de kans op brand en elektrocutie levensgroot aanwezig.

Maar ook met aardlekschakelaar is niet verstandig niet onbezonnen te werk te gaan. Kortsluiting is immers nog steeds erg gevaarlijk en kan grote gevolgen hebben. Het is daarom belangrijk een kortsluiting zo snel mogelijk te laten repareren door onze elektriciens in Leusden.

Zij beschikken over gedegen vakkennis en met die kennis kunnen ze uw problemen snel en efficiënt verhelpen. Zo kan voorkomen worden dat de kortsluiting tot ernstige problemen kan leiden. Bovendien heeft u hierdoor ook weer zo snel mogelijk de beschikking over elektriciteit. Neem dus vandaag nog contact op!