• Storingen en kortsluiting
  • 24/7 bereikbaar
  • Specialist van alle elektra
  • Ook weekenden bereikbaar

Speciale storingsdienst:

📱 0610894062

Storingsdienst…

Helaas hebben we allemaal wel eens te maken met een stroomstoring of met andere problemen in de elektriciteitsvoorziening. Gelukkig staat u er ook buiten de reguliere werktijden zeker niet alleen voor! Onze storingsdienst in de regio is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor dergelijke problemen.

Dat betekent niet alleen dat we in de avonduren en in de weekenden bereikbaar zijn, maar ook dat u ons op feestdagen kunt bereiken. Zo kunnen we u altijd helpen met de problemen die u op dat moment ondervindt. Ernstige problemen moeten immers zo snel mogelijk opgelost worden, vaak is het niet prettig als u daar een heel weekend op moet wachten.

Onze monteurs zijn goed opgeleid en beschikken over de meest actuele kennis van zaken. Daardoor kunnen zij de problemen zo snel als mogelijk oplossen en voorkomen dat er op korte termijn opnieuw een storing optreedt.

Wanneer schakelt u de storingsdienst in?

Een storingsdienst kan om tal van redenen worden ingeschakeld. De voornaamste reden om een storingsdienst in te schakelen, is uiteraard wanneer er sprake is van een urgente storing.

Dit kan voornamelijk het geval zijn wanneer de stroom uitvalt wegens kortsluiting of overbelasting en u er zelf even niet meer uit komt.

Onze storingsdienst is dag en nacht bereikbaar, dus ook buiten werktijd hoeft u niet te aarzelen om contact met ons op te nemen. Onze zeer gespecialiseerde Monteurs helpen u graag weer verder!