Wij helpen u graag met:

  • Storingen en kortsluitingen
  • Alles rondom groepenkasten
  • Aansluitingen en bedrading
  • Electra aanleggen

📱0610894062

 

Elektromonteur in Gemeente Bergen

 

Als er iets een complex systeem is, dan is het wel een elektrische installatie. De installaties kunnen om tal van redenen fouten bevatten. Het is een heel karwei om de installatie goed aan te sluiten en te zorgen dat alles weer tientallen jaren werkend kan blijven.

Bovendien worden de kabels en leidingen vaak goed weggestopt achter muren waardoor er bij problemen niet gemakkelijk meer gekeken kan worden wat er precies fout is gedaan of gegaan.

Wanneer de stroom uitvalt, is dit vaak een teken van de aanwezigheid van kortsluiting. Wanneer u de stop weer inschakelt of vervangt en de stroom valt weer uit, kunt u dat met vrij grote zekerheid beweren. Het kan dan zo zijn dat er ergens in de elektrische installatie een probleem is opgetreden.

 

Onze elektromonteur lost de problemen weer op

Gelukkig beschikken wij  over de meest actuele kennis van zaken. met gedegen opleidingen kunnen wij hierdoor snel inschatten en onderzoeken wat precies het probleem is. Doordat wij over geavanceerde apparatuur en goede gereedschappen beschikken, kunnen wij de problemen snel verhelpen.

Op die manier kunt u weer snel gebruik maken van het licht en andere zaken die elektriciteit nodig hebben! Tegenwoordig is elektriciteit immers vrijwel onmisbaar waardoor het belangrijk is dat problemen snel en vakkundig worden opgelost. Aarzel dus niet en schakel onze deskundige elektriciens in voor alle problemen rondom kortsluiting en alles wat daarmee samenhangt.

Uiteraard geven onze monteurs ook graag advies over uw aanstaande bouw- of verbouwplannen.

Electro-Theeuwen BV. is gestart in maart 2006,als zelfstandiger eenmansbedrijf,

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid met 4 full time werknemers en zijn we een BV. En zijn we een erkend leerbedrijf en zijn stagiaires welkom in ons bedrijf.