Laadpaal thuis

Een laadpaal aan huis is de goedkoopste en beste mogelijkheid om uw elektrische auto tot wel acht keer sneller dan een regulier stopcontact op te laden. Met laadpaal thuis bent u niet afhankelijk van drukke openbare laadpalen. Onze monteurs selecteren alleen de beste laadstations  zodat u ongestoord de weg op kunt. 

Wij zorgen er altijd voor dat u thuis op maximale snelheid gaat laden. De laadsnelheid is in de praktijk afhankelijk van de laadpaal , de capaciteit van uw hoofdaansluiting en de elektrische auto. Hierin geven wij helder en onafhankelijk advies zodat u de juiste maakt.

Een geschikte laadpaal zorgt ervoor dat uw auto altijd is opgeladen. Om een laadpaal thuis te plaatsen heeft u een eigen oprit of garage nodig. De laadstation wordt vaak gemonteerd aan de gevel, daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor paalmontage zodat de laadpaalop oprit staat.

 

electricien-3

Storing

Een storing in uw elektrotechnische installaties is erg vervelend en kan nare gevolgen hebben. Voorkom daarom ernstige problemen zoals een brand in uw stoppenkast  en schakel direct professionele hulp in.  Ga vooral niet zelf de elektriciteitsproblemen oplossen, want werken met elektriciteit kan erg gevaarlijk zijn.  

page-storing

groepenkast onderhouden

Dankzij een goed werkende groepenkast kunt u alle apparaten die elektriciteit nodig hebben op de juiste manier gebruiken. Heeft u uw groepenkast niet door een erkend installateur laten plaatsen? Dan bestaat de kans dat u te maken krijgt met storingen. Laat uw groepenkast daarom regelmatig controleren door een erkend elektricien. Deze is op de hoogte van de laatste technieken en weet precies waar eventuele mankementen zich kunnen bevinden. Hiermee voorkomt u dat u in de toekomst te maken krijgt met een grotere reparatieklus.

page-groepenkast

Renovatie

in oudere huizen zit vaak een verouderde elektrische installatie,
die niet voldoet aan de eisen die tegenwoordig aan elektra worden gesteld.
Elektrische leidingen gewikkeld in stof en porseleinen zekeringen met een te lage of te hoge weerstand
zijn voorbeelden van een verouderde elektrische installatie. Een elektricien kan in dergelijke situaties
uw elektriciteit vernieuwen, zodat uw zeker weet dat alles veilig is aangelegd.

Zonnepanelen

Nederlands zonlicht is prima geschikt om met zonnepanelen elektriciteit op te wekken. Stroom uit zonlicht is duurzaam, omdat bij de productie van elektriciteit geen broeikasgassen en schadelijke stoffen vrijkomen. En de prijs is steeds minder een drempel: de prijzen dalen en er is landelijke subsidie sinds juli 2012!

Zonnepanelen voorzien op een duurzame manier in een deel van de stroombehoefte van uw huishouden. Zonlicht is onuitputtelijk; verder veroorzaakt elektriciteit productie met zonnepanelen geen uitstoot van broeikasgassen.
Zonnestroom concurreert steeds beter met netstroom want de kosten voor zonnepanelen dalen. En er is subsidie voor zonnepanelen.
Alvast nagaan of het mogelijk is om zonnepanelen op uw woning te plaatsen, en wat de geschatte kosten en baten zouden zijn? Vraag Advies op maat!

zonnepanelen

Poort-automatiseringen

Onder automatisering wordt verstaan het op afstand bedienbaar maken van uw draai- en/of schuifpoort(en). U gaat uw terrein beveiligen met hekwerk en poort met poortautomatisering. Een verstandige keuze dat u uw terrein niet onbeschermd achterlaat.
Met een degelijke draai- of schuifpoort en professionele poortautomatisering  is uw terrein optimaal beschermd tegen vandalisten en ander ongewenst bezoek.
Of wellicht wilt u als particulier vanuit de auto uw toegangspoort bedienen door middel van een poortopener. Alles is mogelijk van groot tot klein.

181

 

Alarm-installaties

Uw vrijheid is een hoog goed; de veiligheid van u en uw spullen zijn daarom van groot belang. Goede sloten en andere preventiemiddelen zijn van groot belang. Als uitbreiding kunt u kiezen voor elektronische inbraakbeveiliging. Een alarm werkt zowel preventief als bij een werkelijke inbraakpoging. Een inbreker zal al snel uw huis voorbij gaan, als hij weet dat er een alarminstallatie hangt (raam/deurstickers of een zichtbare buitensirene schrikken al af!). Mocht de inbreker toch tot een inbraakpoging overgaan, dan zal de sirene van de alarminstallatie afgaan. Dit doet de meeste inbrekers afzien van het binnentreden van het pand. De alarminstallatie zal in dit geval wel al een telefonische melding geven, zodat u op de hoogte bent van de inbraakpoging. Mocht de inbreker toch niet afgeschrikt worden, dan zal door een adequate alarmopvolging de schade beperkt kunnen blijven.

sliderdief

Kies voor een onderhoudscontract

U kunt natuurlijk kiezen voor eenmalig onderhoud van uw groepenkast of elektriciteitsnetwerk. Toch zal een erkend elektricien u aanraden om te kiezen voor een onderhoudscontract. U ontvangt dan niet alleen tegen een laag tarief een jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw groepenkast, maar u profiteert ook van andere voordelen. Denk aan een 24-uurs service, adviezen op het gebied van energiebesparing en lagere arbeidskosten. Vraag uw elektricien naar de mogelijkheden die er zijn op het gebied van een onderhoudscontract en profiteer binnenkort al van de voordelen.